YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANI PROF. DR. EROL ÖZVAR, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, öğrencilerin açtığı stantları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin yaptıkları proje ve çalışmalar hakkında bilgi alan Özvar, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezinde eğitim gören öğrenciler ve dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrenciler stant açarak yaptıkları çalışmaları Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile paylaştılar. Tüm stantlarla yakından ilgilenen Özvar, öğrencilerle uzun uzun sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Kırgızistanlı öğrenciler, stantlarını ziyaret eden Özvar’a, Kırgızistan'ın yöresel kıyafeti Şapan'ı giydirdi.
Bu içerik 01.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 152 kez okundu.