ÜNİVERSİTEMİZİN TÜM RENKLERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Dil Eğitim ve Öğretimi Merkezimiz tarafından düzenlenen iftarda uluslararası öğrenciler bir araya geldi.

Tüm dünyadan 79 farklı ülkeden 5200 öğrenciye eğitim veren Üniversitemiz, uluslararası öğrencilerini iftar sofrasında bir araya getirdi. Üniversitemizde eğitime bu sene başlayan ve DİLMER’de Türkçe öğrenen öğrenciler, Merkez tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan, DİLMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramadan Doğan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Cüneyt Nur ile merkez öğretim elemanları, çalışanları ve öğrencilerin katıldığı iftarda Endonezya, Fildişi Sahilleri, Fas ve Balkanlardan gelen öğrenciler, Türkçe sohbetler ederek güzel bir manzara oluşturdular.

Farklı dil, din ve kültürlerin bir araya geldiği bir keşişim noktası olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi, medeniyetimizin bir hülasasıdır. Endonezya’dan, Gine-Bissau’dan, Balkanlardan insanlar, Türkiye’yi ve Türkçeyi ortak nokta olarak görüp bir araya gelebiliyor. Bu sofra tüm dünyaya örnek olacak niteliktedir. Bu güzel geceyi organize eden Merkez Müdürü Ramadan Doğan Hocama ve tüm merkez çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.
Ek Resimler
Bu içerik 17.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 258 kez okundu.