ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEVRE FUARI'NA KATILDI

Trakya Üniversitesinin proje ortağı olduğu ve mali büyüklüğüyle türünün en yüksek bütçeli projesi “Cross-Border Regions Collaborate for Blue Growth: Blue Growth Collabs (Mavi Büyüme için Sınır Ötesi İş Birliği: Mavi Büyüme Laboratuvarları)” kapsamında düzenlenen “Proje Pazarı”na uluslararası öğrencilerimiz de katıldı.

Trakya Üniversitesinin, INTERREG-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İş Birliği Programı kapsamında, Edirne Lisesi ve Bulgaristan’dan Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesi, Akad N. Zelinski Yüksekokulu ortaklığında yürüttüğü Cross-Border Regions Collaborate for Blue Growth: Blue Growth Collabs projesi kapsamında gerçekleştirilen “Proje Pazarı” etkinliğinde lise ve yükseköğretim seviyesinden 33 proje, daha yaşanabilir bir dünya için yarışırken Trakya bölgesinde çevre faaliyeti gösteren firmalar, kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, vakıflar ve topluluklardan oluşan toplam 40 kuruluş Çevre Teknolojileri Fuarı’nda stant açarak ziyaretçileri faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Trakya Üniversitesinin uluslararası öğrencileri, çevre konusundaki bilgilendiren ve farkındalık oluşturan fuara katılarak çevre alanında yapılan son çalışmaları inceledi.

Ek Resimler
Bu içerik 15.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 133 kez okundu.