ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ, REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Edirne Ofisi iş birliğinde düzenlenen kahvaltıda uluslararası öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun yanı sıra Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramadan Doğan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aynur Tusgil, YTB temsilcisi Fatih Ot, Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kahvaltıda öğrencilerle tanışan ve sohbet eden Rektör Tabakoğlu, Üniversitemizde bu yıl eğitime başlayan ve Türkçe öğrenen uluslararası öğrencilerimizin her birinin ayrı ayrı birer değer olduğunu ve Üniversitemizde aldıkları eğitim sonrasında ülkeler arasında gönül köprüleri kuracaklarını ifade etti.

Bu içerik 08.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 66 kez okundu.