Merkezimizde Yaratıcı Yazarlık Atölyesi Etkinliği Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Türkçe Topluluğu tarafından düzenlenen yaratıcı yazarlık atölyesi Türkçe Topluluğu Kurucu Başkanı ve atölye lideri Yusuf KARAKAHRAMAN’ın önderliğinde ve kurucu yönetim ekibinden Duygu AKDUMAN’ın desteğiyle gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimiz üniversitemizin Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde yapılmıştır. Etkinliğimizde topluluk başkanımız tarafından öncelikle yaratıcı yazmanın ne olduğundan bahsedilmiştir.  Ardından gerekli açıklamalar ve yönergeler anlatılarak etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir. Uluslararası ve Türk öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan öğrenci arkadaşlarımıza ve etkinlikte bize destek veren Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi yönetimine teşekkürlerimizi sunarız.
Bu içerik 02.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 108 kez okundu.