MERKEZİMİZ ÖĞRENCİLERİ İLE TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TÖMER ÖĞRENCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Merkezimiz, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi Tekirdağ Namık Üniversitesi TÖMER öğrencilerini ağırladı.

TÜB üyesi iki üniversitenin Türkçe öğrenen uluslararası öğrencilerinin tanışma ve kaynaşması amacıyla düzenlenen etkinlikte, Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ramadan Doğan ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Özgür, üniversitelerde yürütülen Türkçe eğitimi ve öğretimi üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Nur ve Arş. Gör. Dr. Barış Behram Acar ile TÖMER’den Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kevser Selvi, Öğr. Gör. Mine Engin Tekay, Öğr. Gör. Zeynep Çimen ve Dr. Hasan Ali Güneş’in katıldığı etkinlikte misafir öğrenciler Edirne’nin tarihî alanlarında da vakit geçirme imkânı buldu.

Bu içerik 26.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 94 kez okundu.