MERKEZİMİZ BAHARA MERHABA DEDİ

Türk dünyası ve gönül coğrafyamız Balkanların farklı noktalarından gelen öğrencilerimiz Nevruz Bayramı’nı kutladılar.
Gerek kültürümüzde gerekse coğrafyamızda oldukça önemli bir yeri olan Nevruz Bayramı Merkezimizde de büyük bir coşku ile kutlandı. İranlı öğrencimiz Parisa Mollahaimer tarafından hazırlanan Nevruz Sofrası, öğrenciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. İran’ın yöresel tarzıyla süslenmiş sofrada pirinç, badem, yeşillikler, bıldırcın yumurtası gibi bolluk ve bereketi sembolize eden ürünler yer alıyor.
Merkezimizde gerçekleşen kutlamanın ardından öğrencilerimiz, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Aynur Tusgil ve Dr. Öğr. Üyesi Polat Sel eşliğinde Bolcaana Yemekhanesi önünde gerçekleşen Nevruz Şenliklerine katıldılar.

Bu içerik 26.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 53 kez okundu.